ΣΧΕΤΙΚΑ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία Odlight είναι με 30 χρόνια, και πλέον, εμπειρία και τεχνογνωσία στα χειροποίητα φωτιστικά. Κατασκευάζουμε προϊόντα με μεράκι, όρεξη και γνώση. Ασχολούμαστε κυρίως με μεταλλικές κατασκευές εξωτερικού η εσωτερικού χώρου, και διαφορετικές τεχνοτροπίες. Συνεχίζουμε να αναβαθμίσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας ώστε να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις ανάλογα με το ιδιαίτερο στυλ κάθε εποχής. Διαθέτουμε την γνώση να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση φωτισμού.

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για την μεταποίηση των μετάλλων και τόρνους για την άμεση παραγωγή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε φωτιστικά ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα καλουπιών σε όλες τις αναλογίες. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα, χρησιμοποιώντας προηγμένες παραγωγικές διαδικασίες και τεχνικές.

Παραμένουμε συνεπής στην κατασκευή χειροποίητων μεταλλικών φωτιστικών σε άριστη ποιότητα. Διαθέτουμε προϊόντα που εμπορευόμαστε από την αρχή της ίδρυσης μας μέχρι σήμερα ακριβώς λόγω της ποιότητας τους. Τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Μας εμπιστεύεται μεγάλο πλήθος καταστημάτων λιανικής, μεγάλοι έμποροι και πολυκαταστήματα, καθώς και αρχιτέκτονες και διακοσμητές.

ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ασχολούμαστε κυρίως με μεταλλικές κατασκευές εξωτερικού η εσωτερικού χώρου, και διαφορετικές τεχνοτροπίες.

Ο κατάλογός μας

κατασκευάζουμε προϊόντα με μεράκι, όρεξη και γνώση

άμεση παραγωγή φωτιστικών σε σύντομο χρονικό διάστημα

τα φωτιστικά μας πληρούν τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Ε.Ε.